Projekt

LAOM

LAOM

Wordpress-tema

LAOM är en organisation för dig som är intresserad av antroposofisk medicin

Trialog Tankesmedja

Trialog Tankesmedja

Wordpress-tema, import från äldre system, mobilanpassning

Trialog Tankesmedja bearbetar frågor om ekologiskt, socialt och ekonomiskt hållbar utveckling med ett holistiskt perspektiv.

Antroposofiskt Infocenter

Antroposofiskt Infocenter

Uppgradering av webbplats i TYPO3 från version 4.5 till 9, inklusive plugins.

En sajt som lyfter fram, belyser och undersöker företeelser som antingen är inspirerade av antroposofi eller som kan ge perspektiv på föreställningar kring antroposofin som idé.

MOD KBT

MOD KBT

Wordpress, SEO, mobilanpassning, optimering

Kognitiv beteendeterapi i centrala Göteborg

Kiropraktorhögskolan

Kiropraktorhögskolan

Wordpress, intranät

Skandinaviska Kiropraktorhögskolan

Handiscover

Handiscover

Utveckling i Node.JS och React, SEO

Handiscover.com är den första community-baserade bokningssidan för semesterboenden som är dedikerad till personer med speciella behov och funktionsnedsättningar.

FREEDOMtravel

FREEDOMtravel

Wordpress-utveckling, SEO

Reseblogg

Carlbom & Daver

Carlbom & Daver

Webbplats i Wordpress, tema

Niklas har en bred kunskap – både teoretisk och praktisk – som coach och beteendevetare. När vi jobbar tillsammans är han den som har alla fakta, som läst massor av olika sorters litteratur. En riktig kunskapsförmedlare, helt enkelt. Han brinner för Brain Management – hur kan vi träna våra knoppar så att de håller längre?

Maries bakgrund är ekonomi, juridik och ledarskap. Med ett stort intresse för struktur och ordning – men också vad det är som gör att vi lär oss och utvecklas. De senaste åren har ritandet som system mer och mer tagit över – hur kan vi använda bilder för att komma ihåg – men också för att förmedla ett budskap?

Antroposofiska Sällskapet

Antroposofiska Sällskapet

Webbplats i TYPO3, uppgradering från 4.5 till aktuell version

TYPO3

Anna Russberg

Anna Russberg

Wordpress, SEO

Psychologist by education, senior business leader, entrepreneur, guest speaker and author by experience and a passionate nature lover by birth.

SnailDay

SnailDay

Database engineering, Wordpress theme, Frontend code, Backend code with user management, Custom digital asset management, API for communication with mobile devices and E-commerce integration.

Digital kalender för att underlätta planering av dagliga rutiner.

Silvaskog AB

Silvaskog AB

Det handlar om att ta ut en ny riktning: Att varje åtgärd vi gör i skogen leder den mot en mer naturlig struktur och sammansättning. Svårare än så är det inte.

Skog är det som naturlig växer på så gott som all mark. Vill vi något annat så behövs ständiga insatser. Åkrar och betesmarker växer igen med skog så fort vi slutar att bruka dem.

Lübeckmodellen bygger på skogens naturliga förmåga att växa och föryngra sig. En skiktad blandskog, naturligt vegetationstyp och ”minimum interference” är ledord som ger livskraftiga bestånd och god ekonomi.