Bitcoin uppe i 7K

Köpte du en bitcoin för något år sen? I så fall har du gjort en lysande investering, en bitcoin är i skrivande stund värd drygt 7000 kronor. Tänk dock på att du bör skydda din investering genom att säkerhetskopiera nyckeln. I synnerhet om du har bitcoins i mobilen är det mycket viktigt. En del smartphones har många förinstallerade program, sk bloatware, som försämrar prestanda och stabilitet, och effekten blir mer påtaglig allt eftersom tiden går. Det kan ses som en slags inbyggt åldrande.

Den stora risken är när stabiliteten försämrats så pass mycket att telefonen återställer sig själv till fabriksinställningen, vilket sker med bl a LG Optimus 2X. Om du inte har säkerhetskopierat din nyckel eller flyttat över investeringen till en mer pålitlig enhet blir det mycket dyrt…

Publicerat av Lukas Mattsson

Yogi and developer