”Putinjugend” orsak till struligt Facebook?

Märkte ni att Facebook och Twitter strulade igår? Anledning var en politiskt motiverad DDoS/spam-attack i syfte att tysta en georgisk bloggare. Precis som vid vilken terroristattack som helst blev det en stor oavsiktlig förrödelse.

”Putinjugend” är en benämning på den hårdföra kärna av hjärntvättade ryska ultranationalister som tidigare utfört DDoS-attacker i politiskt syfte. Hårdföra demagoger inom Putinjugend dyrkar Stalin som en kraftfull ledare.

Dagens internetuppkopplingar har sen jag började använda Internet fått en prestandaförbättring på mer än 1000 gånger. Den teoretiska prestandan är rena rama science fiction jämfört med hur det var för drygt tio år sedan. Det är djupt tragiskt att spammare och terrorister ska få göra internet lika slött som en blind hund med diskbråck.

Publicerat av Lukas Mattsson

Yogi and developer

Delta i diskussionen

1 kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *